Vem gillar inte att slå sig ner i soffan med kompisar och kolla på en fotbollsmatch? Spänningen, skriken, målen, straffar och hörnor. Vrålet från åskådarna när deras lag gör mål och smärtan i magen när det inte är ditt lag. Skulle det inte vara ännu roligare genom att köra lite betting på ditt lag? Det är inte alls svårt att kunna satsa en slant från ditt hem och med din mobil. Du kan betta på både ligor och andra spännande saker som antal mål under matchen. Här har du lite olika ligor du kan spela på.

Ligor att betta på

 • Allsvenskan. En klassiker inom fotbolls betting. Ditt lag från din stad som kämpar sig igenom ligan för att nå toppen. Spännande matcher med det bästa av Svenskfotboll.
 • Premier League. Engelsmännen har ett otroligt intresse för fotboll och nu kan du spela på deras lag lika enkelt som de svenska lagen. Med fantastiska spelar, spännande matcher och en atmosfär som sällan slås är Premier League ett måste.
 • La Liga. Barcelona, Real Madrid. Det handlar inte bara om El Classico utan alla matcher i den spanska ligan. Passar, straffskott, inlägg och nickar. Följ en av världens bästa ligor med några av de bästa fotbollsspelare som någonsin har levt.
 • Serie A. Italienarna kan är inte bara ena hejare på pizza och pastarätter, de kan sin fotboll också. Inte nog med det, här kan du följa några av Sveriges bästa internationella spela så som, Zlatan, Ekdal, Svanberg, och Ekong – jämför betting utan svensk licens. Inte nog med det, den nyinskaffade Sandberg kan du följa när han debuterar i Venezia. Mycket bättre än så kan det väl inte bli? Jo, det kan det.
 • Champions League. Här har du fotboll på en helt annan nivå. De bästa lagen, de bästa spelarna och de mest entusiastiska fansen är med i Champions League. Hela Europa står still när de bästa lagen spelar. Du sitter som på nålar i soffan och håller andan när din spelare dribblar fram bollen och skjuter iväg ett inlägg som ger ett mål!
 • Fotbolls-VM. Vem minns inte Brolin, Larson, Ravelli och de andra när det fick brons i VM 1994? Vilket lag, vilka spelare, hela Sverige höll andan. VM i fotboll är förmodligen den mest sedda fotbollsturneringen i världshistorien. Det spelar ingen roll om du bor på Afrikas savanner, i en igloo på Grönland eller en hydda i Amazon, en TV hittar man alltid så man kan heja på sitt favorit lag.

Andra möjligheter att betta inom fotboll.

Om betting på matcher inte är spännande nog för dig finns det andra möjligheter som kanske ökar blod trycket. Du kan betta med en kompis där hemma i soffan och se vem som vinner.

 • Totalt antal mål av hemma laget.
 • Totalt antal mål.
 • Båda lagen gör mål.
 • Mål under första halvlek.
 • Dubbelchans.

Som du ser finns det flera olika och intressanta sätt att betta på fotboll i Sverige och utomlands. Nu ska du fundera på vilket betting företag du vill använda. Det bästa sättet är att söka på internet efter ett som ger dig det enklaste sättet att komma igång med din betting. Det finns flera i Sverige och givetvis en massa andra i olika länder runt om Europa och utanför. Om du vill så kan du även betta på andra sporter så som, Amerikansk fotboll, baseball, Ishockey, basket och boxning bara för att nämna några av de mest populära sporterna som man kan betta på.